Házirend

Kedves Gazdik!

 

Házirendünk betartása elengedhetetlen ahhoz, hogy minden négylábú vendégünk megkaphassa a kellő mennyiségű és minőségű figyelmet és foglalkozást.

A panzió/napközi még ilyen kis létszámmal, családias környezetben működtetve is sok kutya számára extrém mentális és fizikális megterhelést jelent. Ezért különösen fontos, hogy a napi rutinjuk jól szervezett és kiszámítható legyen, illetve a sok mozgás és játék mellett eleget és nyugodtan tudjanak pihenni.

A váratlan megjelenések és késések megborítják a nagyon szoros, gondosan összerakott napi rendünket. A kutyáknak felesleges stresszt és izgalmat, elvesztegetett játék időt, nekünk pedig értelmetlen várakozást, üresjáratot és sokszor szervezési, logisztikai bonyodalmat is okoz.

Kérlek, tiszteljétek meg egymást, a kutyáitokat, minket, a munkánkat és nem utolsósorban az otthonunkat az alábbiak betartásával!

 

 1. Nyitva tartás: hétfő-vasárnap 9-12h és 15-18h

Első alkalommal nálunk panziózó vendégeink délelőtt, 9-10:30h között érkezhetnek.

Törzsvendégeink délután 15-16h között IS jöhetnek.

Elvitelre 9-12h és 15-18h között van lehetőség.

 1. A kutyák érkezése és távozása KIZÁRÓLAG előre egyeztetett időpontban lehetséges a nyitvatartási időn belül is! Az általunk adott/közösen megbeszélt időpont ugyanolyan, mint amit a fogorvosnál vagy az önkormányzatnál kapsz. Az, hogy mi az otthonunkban dolgozunk, nem jelenti azt, bármikor elérhetőek vagyunk!
 2. Látogatásra, ismerkedésre KIZÁRÓLAG előre egyeztetett időpontban van lehetőség, melynek időtartama max. 1 óra. A kapuban váratlanul megjelenő érdeklődőket nem áll módunkban fogadni!
 3. A megbeszélt érkezési, távozási, illetve látogatási időpontot tartsd be! Ha előreláthatóan 10 percnél többet késel a megbeszélthez képest, kérlek, jelezd minél hamarabb!
 4. Váratlan vagy a megbeszélthez képest jelentősen korábbi/későbbi időpontban nem áll módunkban átvenni/hazaadni a kutyádat.
 5. A panzió területére az engedélyünk és tudtunk nélkül belépni nemcsak TILOS, de veszélyes is! (A kaput mindig kulcsra zárjuk, DIREKT nem lehet csak úgy besétálni hozzánk!)
 6. A kutyát tedd pórázra, mielőtt kiszáll a kocsiból!
 7. Kisgyereket vagy kutyát a kerítés fölé emelni, (hogy belásson a kertbe) TILOS!
 8. Kérlek, ne kiabálj be a kerítésen, hogy megérkeztél, hanem csörgess meg, ha esetleg nem hallottalak/láttalak meg. (Direkt nincsen kapucsengő.)
 9. Az utcafronti kerítésen át benyúlni, kutyához beszélni, odahívni, simogatni vagy etetni TILOS! (Kérlek, a saját kutyádat se izgasd hangos köszöntéssel, extrém örömködéssel, csendben várd meg, amíg beengedlek hozzá!)
 10. A fentiek különösen fontosak, hogyha úgy érkezel meg, hogy még az összes kutyával kint vagyunk. Ilyenkor számos kutya izgatott lesz/házat őriz/megijed, ez rengeteg felesleges feszültséghez és esetleg konfliktushoz is vezethet a kutyák között! Tudjuk, hogy a kapuban állsz, kérlek, csendben várd meg, amíg elrakjuk őket a házba, és beengedünk.
 11. A kutyák nyugalma érdekében lehetőség szerint minél kevesebben gyertek be a kutyával/kutyáért.

 

Kérjük szépen a fentiek tudomásul vételét!

Köszönjük szépen!